Διαλέξτε προορισμό διακοπών, τον μήνα που θέλετε και πατήστε "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ"!!

Πατήστε για αναζήτηση

Διαθέσιμες προσφορές για Πήλι Ευβοίας

Οι πληροφορίες κάθε προσφοράς όπως ο μήνας, η περιοχή, η φωτογραφία, η έκπτωση και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες ενδέχεται να έχουν αλλάξει μετά την δημοσίευσή τους στο ftinesdiakopes.gr. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις λεπτομέρειες μιας προσφοράς πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά.
Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας προϋποθέτει και συνεπάγεται πλήρη αποδοχή και κατανόηση των όρων χρήσης.

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές για την περιοχή που ψάχνετε.

Επιλέξτε μία άλλη περιοχή απο το κεντρικό μενού ή κάποια απο τις παρακάτω προσφορές.

Προσφορές για Εύβοια

deal54678
- 51%

Hotel Pagona, Πλατάνια, Λουτρά Αιδηψού

4ήμερο στη μαγευτική τοποθεσία «Πλατάνια», στα Λουτρά Αιδηψού ! 89€ για ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων με πρωινό, Early check in – Late check out και ΔΩΡΕΑΝ διαμονή ενός παιδιού ως 12 ετών .Μια μοναδική προσφορά του Pagona Hotel . Αρχικής αξίας 180€. Έκπτωση 51%!
Ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης και ευεξίας στην καταπράσινη και ήσυχη περιοχή " Πλατάνια " στα Λουτρά Αιδηψού. Περάστε ένα όμορφο 4ήμερο και επωφεληθείτε από τα μοναδικά ιαματικά λουτρά της περιοχής με την παγκόσμια φήμη.   Στοιχεία & Όροι της προσφοράς:   -Το κάθε κουπόνι περιλαμβάνει την διαμονή 2 ατόμων στο Pagona Hotel, για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις), με πρωινό.   -Η προσφορά ισχύει μέχρι τις  27/10/2014!   - Η διαμονή ενός (1) παιδιού ως 12 ετών, είναι ΔΩΡΕΑΝ.  Για τη διαμονή παιδιού 13-18 ετών, υπάρχει επιπλέον χρέωση 6€ ημερησίως, (πληρωτέα απευθείας στην επιχείρηση).   -Η προσφορά ισχύει καθημερινές και Σαββατοκύριακα (συμπεριλαμβανομένου και των αργιών-εορτών). -Early check in - Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας.   - Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο (αθροιστικά κατόπιν διαθεσιμότητας) ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους. -Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας-κράτηση  στο Τηλ.: 211-8504690  ή στείλτε email με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και την επιθυμητή ημερομηνία κράτησης στο reservations@alltimedeals.gr. -Απαιτείται  προσκόμιση του κουπονιού  κατά την άφιξη σας, στο Pagona Hotel.  

deal52752
- 40%

Porto Cairis, Εύβοια

ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην ΕΥΒΟΙΑ, με διαμονή 4 ημερών (3 διανυκτερεύσεις), για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο 75€ από 125€, για την περίοδο από 1/05 – 30/06 & 1/09 – 31/10/2014, χωρίς πρωινό, στο PORTO CAIRIS, στην ΕΥΒΟΙΑ, με δωρεάν διαμονή για παιδί έως 5 ετών.
    Στα Β.Α. παράλια της Εύβοιας στην πανέμορφη κωμόπολη των Ωρεών όπου το πράσινο δένει αρμονικά με το καταγάλανο του ουρανού και της θάλασσας είναι χτισμένο το PORTO CAIRIS ένα σύγχρονο ξενοδοχείο με 45 κλίνες και πολλές ανέσεις για να κάνουν τη διαμονή σας όμορφη και άνετη Το ξενοδοχείο που είναι ακριβώς πάνω στη θάλασσα και λειτουργεί όλο το χρόνο έχει κεντρική θέρμανση, bar, TV, ψυγείο στα δωμάτια, δορυφορική τηλεόραση, αίθουσα, πρωινού σεσουάρ μαλιών, κλιματισμό και Parking. Οι Ωρεοί είναι το ιδανικό ορμητήριο για να γνωρίσετε τη Β. Εύβοια, με τις ωραίες παραλίες της, αλλά και τα πανέμορφα βουνά της. Κοντά στο χωριό βρίσκονται οι παραλίες της Νησιώτισσας και του Τσοκαϊτη.     Όροι χρήσης  Η χρήση του κάθε κουπονιού ισχύει για την περίοδο:  Περίοδος: 1/05 – 30/06 & 1/09 – 31/10/2014 με late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας. - Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.  -  1ο παιδί έως 5 ετών: Δωρεάν, 2ο παιδί 6-12 ετών: 5 Ευρώ την διαν/ση - Η διαμονή θα είναι σε δίκλινα δωμάτια (studio) ή διαμερίσματα (Apartment).  - Η επιλογή του καταλύματος διαμονής εναπόκειται στην ευχέρεια του ταξιδιωτικού γραφείου με γνώμονα πάντοτε την διαθεσιμότητα των καταλυμάτων στις ημερομηνίες που επιλέγει ο αγοραστής κουπονιών.  - Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για τον ίδιο, τους συγγενείς ή φίλους.  - Μετά την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία με το VELAS TOURS (τηλ: 2310 512032, 2310 518015) για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας.  - Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.  - Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο VELAS TOURS.     Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

deal52615
- 40%

7+7 Studios, Εύβοια

ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην ΕΥΒΟΙΑ, με διαμονή 4 ημερών (3 διανυκτερεύσεις), για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο 75€ από 125€, για την περίοδο 1/05 – 30/06 & 1/09 – 31/10/2014, στο 7+7 Studios στην ΕΥΒΟΙΑ. χωρίς πρωινό, με δωρεάν διαμονή για παιδί έως 5 ετών.
    Όροι χρήσης  Η χρήση του κάθε κουπονιού ισχύει για την περίοδο 1/05 – 30/06 & 1/09 – 31/10/2014 με late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας. - Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα. Χωρίς Πρωινό. -  1ο παιδί έως 5 ετών: Δωρεάν, 2ο παιδί 6-12 ετών: 7 Ευρώ την διαν/ση - Η διαμονή θα είναι σε δίκλινα δωμάτια (studio) ή διαμερίσματα (Apartment).  - Η επιλογή του καταλύματος διαμονής εναπόκειται στην ευχέρεια του ταξιδιωτικού γραφείου με γνώμονα πάντοτε την διαθεσιμότητα των καταλυμάτων στις ημερομηνίες που επιλέγει ο αγοραστής κουπονιών.  - Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για τον ίδιο, τους συγγενείς ή φίλους.  - Έλεγχος διαθεσιμότητας στο 213 0053000 - Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών.  - Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο VELAS TOURS.     Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.

deal52019
- 40%

4ήμερο του Πάσχα στην Εύβοια στο Porto Cairis

Μόνο 75€ τα 2 άτομα για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) στο PORTO CAIRIS στη Βόρεια Εύβοια, αρχικής αξίας 125€. Χαρείτε ένα 4μερο εκεί που το πράσινο δένει αρμονικά με το καταγάλανο του ουρανού και της θάλασσας.
Μόνο 75€ τα 2 άτομα για 4 ημέρες (3 διαν/σεις) στο PORTO CAIRIS στη Βόρεια Εύβοια, αρχικής αξίας 125€. Χαρείτε ένα 4μερο εκεί που το πράσινο δένει αρμονικά με το καταγάλανο του ουρανού και της θάλασσας.